Verrekijkershow 2019

Vogelaars en andere natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Kijk op de Natuur 2019.

De jaarlijkse Verrekijkershow, georganiseerd door Cameraland, vindt dit jaar plaats op zondag 28 april op het Fort bij Krommeniedijk, een geweldige nieuwe locatie die zich uitstekend leent voor een dagje uit. Uiteraard is er weer van alles te doen, te zien en te beleven. Het evenement duurt van 11:00 tot 15:00 uur en is gratis toegankelijk. Bij het fort is beperkte parkeerruimte. Is die vol, volg dan de aanwijzingen van de parkeermedewerkers.

Locatie
Fort bij Krommeniedijk
Lagendijk 22
1911 MT Uitgeest

Fort Krommenie Klik op de fotos voor een vergroting

Programma
Bezoekers kunnen verrekijkers en telescopen uitgebreid testen en vergelijken. Fabrikanten en Cameraland-medewerkers laten zien welke opties er zijn voor het fotograferen van wild en vogels. Lezingen van natuurfotografen bieden veel inspiratie en de aanwezige natuurfotografen geven graag tips en aanwijzingen.

Lezingen
Tijdens de Verrekijkershow zijn er diverse lezingen voor wie zich wil laten informeren en inspireren. Vier vooraanstaande natuurfotografen komen prachtige foto’s laten zien en vertellen hoe ze ze maken. De lezingen vinden allemaal plaats in het fort, waardoor deze ongeacht de weersomstandigheden door kunnen gaan. Iedere lezing duurt ongeveer 30 minuten en is gratis toegankelijk.

Klik op de kaart voor de routewijzer